BIEZENMORTEL BRUIST 2018

  • door

1 en 2 september aanstaande is het weer zo ver, de 7e editie van Biezenmortel Bruist. Een weekend vol festiviteiten en vermaak voor jong en oud!

Op zaterdagmiddag stellen we ons terrein beschikbaar voor Biezonderpop. Biezonderpop is een ééndaags festival voor alle bijzondere mensen in de omgeving van Biezenmortel, Udenhout, Haaren, Tilburg, Oisterwijk, en Helvoirt. Dit jaar gaan we voor de zesde maal het spektakel organiseren. Biezonderpop is ontstaan als een festival voor mensen met een beperking, maar wij vinden de hele omgeving bijzonder en iedereen is dan ook van harte welkom! Biezonderpop start 1 september om 14.00u en eindigt om 18.00u.

Zin in een feestje? Kom zaterdagavond 1 september met je vrienden naar de feestavond en feest mee! Een avond vanaf 16 jaar waarbij je kunt buurten, lachen en dansen op muziek van DJ Sil Smetsers en Rave van Fortuin. Zin in een onvergetelijke avond? Koop dan nu voor €10,- je kaartje bij:

  • Electroworld van Hattum Helvoirt
  • Bakkerij Leo Geerts (Udenhout en Biezenmortel)
  • Café t’Gommelen Biezenmortel
  • Kantine Voetbalclub Biezenmortel

Kaarten bij de ingang op de avond zelf kosten €12,50.

De zondag is een dag vol festiviteiten voor jong en oud. Het thema van deze dag is ‘CIRCUS’. Kinderen kunnen zich laten schminken, een stokpaard knutselen, samen spelen in de circushoek, lekker ravotten op het springkussen en nog veel meer! Er is genoeg vermaak om de hele dag bezig te zijn.

Maar ook voor de andere doelgroepen is er genoeg te beleven. Speel bingo zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt met King of Bingo, geniet van de leukste plaatjes in de silent disco, doe mee aan een bierproeverij van Pinterman of smul van een aardappeltwister, pizza of broodje braadworst. En natuurlijk niet te vergeten het vertrouwde peperkoekloten. Terwijl u geniet zullen Bart en Alex en DJ Flow zorgen voor muzikaal genot, zodat het feest compleet is.

Entree = GRATIS!

Nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Check onze Facebookpagina of Instagram account voor een sfeerimpressie en de laatste informatie. Wij zien je graag het eerste weekend van september!

Biezonderpop: zaterdag 1 september 14.00-18.00u

Feestavond Biezenmortel Bruist: zaterdag 1 september 19.00 – 01.00u

Zondag 2 september 13.00 – 21.00 uur